Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: два физички напади на Широк Сокак и на Шеталиште

На 26.07.2021 во СВР Битола, Г.П. од Битола пријавил дека пред угостителски објект на ул.„Широк сокак” во Битола бил физички нападнат од едно лице. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

На 26.07.2021 во СВР Битола, Д.Г. од Битола пријавил дека пред угостителски објект на Градското шеталиште во Битола бил физички нападнат од неколку лица. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.