Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево и многу топло, температура до 38 степени, УБ зрачење 9

Денес, вторник, 27 јули, во Битола, според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Температурата во Битола до 38 степени. УВ=9

Утре, среда, 28 јули, во Битола времето ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Температурата во Битола до 38 степени. УВ=9