Press "Enter" to skip to content

Објавен е јавниот конкурс за реонски инструктори и реонски попишувачи

На следниот линк на веб страната на Општина Битола

 https://www.bitola.gov.mk/wordpress/wp-content/uploads/2021/07/Konkurs-popisuvac-septemvrii-.doc 

објавен е јавниот конкурс за реонски инструктори и реонски попишувачи.

Сите заинтересирани можат да аплицираат на јавниот конкурс согласно условите пропишани во истиот.

Рокот за пријавување е до 05 август, а вкупниот број на попишувачи за пописен реон 20 (Општина Битола, Општина Могила и Општина Новаци) изнесува 280 реонски попишувачи и 28 реонски инструктори. 

More from ВестиMore posts in Вести »