Press "Enter" to skip to content

Во “Боди М“ најбрз метод за професионални третмани за слабеење и елиминација на целулит

За прв пат во Македонија и само во неколку лиценцирани козметички центри, од кои еден е козметичкиот центар “Боди М“ во Битола, за битолчанки им е на располагање иновацијата во козметиката, третманот “Vacuslim Inarie“.

Со овој козметички третман се постигнива:

-Видливо намалување на обемот по првиот третман

-Подобрување на изгледот и тонусот на кожата по серија третмани

-Елиминација на вишокот на течности

-Разложување на масни наслаги

-Ефект на лимфна дренажа

Ова што козметичкиот центар “Боди М“ ви го презентира, е иновацијата во козметиката со која доаѓа новата револуција во обликувањето на телото на сосем природен начин
Закажете го вашиот третман на 070373412, во “Боди М“.
More from КомерцијаMore posts in Комерција »