Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ нови премиум модели на “Vox“ телевизори со магично далечинско

Ви ги претставуваме новите ПРЕМИУМ модели на “Vox“ телевизори сега со светски познатиот “𝗪𝗲𝗯𝗢𝗦“ оперативен систем и магично далечинско со говорни команди за комплетно уживање…

Достапни во сите градови низ Македонија.

Дознајте повеќе на:

https://bit.ly/3zzDxio

https://www.voxelectronics.com/mk/webos

Телефони за нарачка: 047/22-00-55, 070/395-824, 071/255-405 и 075/469-695

“Бител“ во Битола, на улица “Солунска“ бр. 135-а

More from КомерцијаMore posts in Комерција »