Press "Enter" to skip to content

“2Бона“ и Слаткаристика утре на Ракометно игралиште

После подолга пауза поради пандемиските случувања, конечно битолчани ќе можат да присуствуваат на еден од нај-енергичните настани за ова лето.

Во моментов, најактуелните домашни трап артисти “2Бона“ заедно со легендата на македонскиот хип хоп, единствениот Слаткаристика.

“2Bona“ и “Слаткаристика“  на Ракометно игралиште во Битола, утре петок, 6 август, warm up –  DJ Oky Doky.

Картите се пуштени во претпродажба по цена од 250 денари или “он-лајн“ на