Press "Enter" to skip to content

Со донација на ЈКП “Водовод“ санирани санираните јазли на Инфективно

ЈКП “Водовод“ од Битола како општествено одговорна организација со сопствени средства, во висина од 400.000 денари ги подобри условите за пациентите на Инфективното одделение во Клиничката болница во Битола.

Оваа донација обезбеди комплетна реконструкција на санитарните јазли, а со тоа уште еднаш докажа дека ЈКП “Водовод“ од Битола секогаш во служба на граѓаните.