Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: утре прекин во водоснабдувањето на “Игнат Атанасовски“ и “Васко Карангелевски“

ЈКП “Водовод“ ги известува своите корисници дека во текот на утрешниот ден ќе има прекин во водоснбдувањето на ул. “Васко Карангелевски“ и дел од ул. “Игнат Атанасовски“ во Битола.

Екипите на ЈКП “Водовод“ ќе работат непрекинато за побрзо санирање на дефектот.