Press "Enter" to skip to content

Во аптеки “Росавита“ таблети и кеси “Sperginn“ за подобрување на фертилноста и репродукцијата кај мажи

“Sperginn“ таблетите и кесите со својот уникатен состав се препорачуваат за подобрување на фертилноста и репродукцијата кај мажи.

“Miocystinn“ кесите се препорачуваат кај инсулинска резистенција, за подобрување на хормоналниот баланс, регулација на менструалниот циклус, подобрување на фоликуларниот раст и квалитет на јајце клетките