Press "Enter" to skip to content

Во “Боди М“ најсовремен апарат во естетската козметологија “HIFU“

Познатиот британски портал “Express.uk“ објави:

-“HIFU“ е број 1 третман кој во користат сите славни личности од А-листата на актери, пејачи, модели …. Се најде нешто сосема ново во однос на пристапот, начинот на делување, неинвазивноста и резултатите.

Тоа е HIFU технологијата. И ја имаме во “Боди М“.

Ова е третман кој целосно подмладува, а може да се користи за лице и за тело. Овој апарат создаде револуција во козметиката и ги одложи сите оперативни зафати за подмладување.

Тој е интензивен, фокусиран ултразвук кој делува длабински до ниво на мускул, создавајќи топлотен ефект кој целосно подмладува.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »