Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: утре без вода улиците “Кленовец“, “Ѓорѓи Наумов“, “12-та“ и “13-та“

ЈКП “Водовод“ од Битола известува жителите во текот на утрешниот ден (17.08.2021) од 7.30 часот, поради реконструктивни зафати и промена на водоводна мрежа без водоснабдување ќе бидат корисниците на улиците: “Кленовец“, “Ѓорѓи Наумов“, “12-та“ и “13-та во Битола.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае се до санација на дефектот.

 

More from ВестиMore posts in Вести »