Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ правосмукалки “Vox SL 159“ по намалени цени

Карактеристики на “Vox SL 159“ со кои се издвојува помеѓу останатите правосмукалки:

🟡 Моќност: 800 W
🟡 Easy clean
🟡 Fail-safe
🟡 HEPA филтер
🟡 HighSpin мотор
🟡 ЕСО мотор
🟡 Капацитет на садот: 2 л
🟡 Продолжетоци за мебел и ќошови
🟡 Multi-cyclone, метална цевка, траен филтер за перење
🟡 Радиус на акција: 12 м
🟡 Регулатор на моќ
🟡 Гаранција: 25 месеци

Дознајте повеќе на:
https://bitelsat.mk/product/vox-sl159/

Телефони за нарачка:
047/22-00-55
070/395-824
071/255-405
075/469-695