Press "Enter" to skip to content

Во “Јавен адвертајзинг“ обука за софтвер “Тестер“

Имајте ја најбараната работна позиција во ИТ компаниите.

Оваа позиција е многу динамична и постојано со нови предизвици.

Во текот на целата обука студентите работат на реални практични проекти и имаат голем број на вежби се со цел да ги заострат нивните вештини и да бидат целосно подготвени за сите предизвици од оваа работна позиција.

https://javen-advertising.com/software-tester/

Почеток: 10.09.2021 година

Уписи на 078 391 978 или contact@javen.mk

Времетраење: 4 месеци

More from КомерцијаMore posts in Комерција »