Press "Enter" to skip to content

Започна комплетна реконтрукција на улицата “2-ри Август“

Во тек се градежните активности на улицата „2-ри Август“, на која ќе биде изведена промена на канализационата мрежа во вредност од 1.449.984 денари од страна на екипите на КЈП „Нискоградба“, промена на водоводни инстапации во вредност од 1.503.564 денари од страна на ЈКП „Водовод“ и коловоз во вредност од 6.695.211 денари. 

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска изврши увид во теренските активности на оваа улица, за која се одвоени вкупно 9.648.759 денари од општинскиот буџет. 

More from ВестиMore posts in Вести »