Press "Enter" to skip to content

Во аптека “Роса Вита“ – “Stamatin“ за здрав и силен имунолошки систем

Во апеките на “Роса Вита“ можете да купите “Stamatin“ за здрав и силен имунолошки систем, како и надминување на различни психофизички стресови

✔️ содржи само природни состојки и специјална IMN3X формула
✔️ Radix Isatidis, екстракт од сув корен на Isatis tinctorial L како моќен имуностимулатор
✔️ афрички гераниум (Pelargonium sidoides) кој помага за чистење на секрети насобрани во белите дробови
✔️ оптимални дози на цинк, клучен за имунолошкиот систем
✔️ оптимални дози на витамин Ц, клучен за имунолошкиот систем 

Аптека “Роса Вита“ во влезот на старата битолска чаршија, наспроти “Брза помош“