Press "Enter" to skip to content

Во “Јавен адвертајзинг“ – Академија за Дигитален маркетинг и SEO, уписите во тек

Верифицирана Академија од Министерствто за образование и наука и ЦОВ!

-Почеток: 15.11.2021г

-Уписи на: 078 391 978/contact@javen.mk

Повеќе инфо тука: https://javen-advertising.com/digitalen-marketing-seo/

Академијата овозможува изучување на најпознатите технологии за водење на Дигитален маркетинг и оптимизација на веб страна.

Воедно, Академијата изобилува со голем број на вежби, практични примери и работа на реални проекти. 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »