Press "Enter" to skip to content

Болница “Плодност“ во “Movembar“: го менуваме ликот на машкото здравје!

Иако овој Ноември мустаќите задскриени под маските и не така ќе бидат премногу препознатливи, тие сепак ќе бидат знак и потсетник за сите џентлмени дека машките уролошко-онколошки проблеми се сеуште голема опасност и не постои причина да се занемаруваат, но треба да се решаваат!

“Movembar“ движењето долго време било посветено на менталното здравје, ракот на простата и суицидните превенциии кај мажите.

И оваа година во болница “Плодност“ продолжуваме со поддршката и будењето на свеста кај сите припадници на машкиот пол со нашите промоционални тест пакети:

-Спермограм – 3.400 денари.

-Сперм DNA Фрагментационен тест – 3.500 денари.

-STI (сексуално преносливи инфекции) пакет 1 (androflor + HPV) – 5.500 денари.

-STI (сексуално преносливи инфекции) пакет 2 (MTNC mycoplasma genitalium trichomonas chlamydia gonorrhoea + HPV) – 4.500 денари.

-STI (сексуално преносливи инфекции) пакет 3 (MTNC Mycoplasma genitalium Trichomonas Chlamydia Gonorrhoea) – 1.900 денарид.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »