Press "Enter" to skip to content

Совети за самоодбрана: примена на реален аикидо при напад од грб (фото)

Мајсторот по реален аикидо 7-Дан, Ѓуро Илиќ, низ неколку фотографии направени во “фимскиот град“ во Битола, ви прикажува како да се одрбраните при напад од зад грб, со примена на техники за самоодбрана од реалниот аикидо. 

Заинтересираните за посета на часови за самоодбрана можат да се јават кај Ѓуро Илиќ на телефон 070 206 655 или во просториите на Будо центарот.

More from СоветиMore posts in Совети »