Press "Enter" to skip to content

Сообраќајниот режим кај Безистенот изменет, се поправа мостот

Општина Битола ги известува граѓаните дека при тековно одржување на улиците во градот во делот кај мостот во близина на Безистенот, констатирано е дека има оштетување на еден од носачите на мостот, при што локалната самоуправа пристапи кон решавање на проблемот.

Заради безбедносни причини мостот ќе биде привремено затворен и сообраќајот ќе се одвива со променет режим.