Press "Enter" to skip to content

Прва продавница за брендирана облека “OUTDOOR BRANDS“ во Битола

„The NORTH FACE“, „Columbia“, „Jake Wolfskin“ …брендови на облека урбан стил,спортски, кежуал,  за планинари,  и лов кои ќе ги најдете во новоотворената продавница OUTDOOR BRANDS, прва од ваков вид во нашата држава. Досега овие брендови се наоѓаа во соседните Грција, Бугарија. Во оваа е прва продавница за брендирана роба од втора рака или „second hand“ во нашата држава има јакни со врвен квалитет, од Холандија Западна Европа, односно ќе ги најдете најпознатите брендови за јакни, виндјакни “The NORTH FACE“, “Columbia“, “Jake Wolfskin“, за почетокот, а подоцна планираме да донесеме и други и ги има сите броеви од најмали S до XXL, а за брзо време во дуќанот ќе има и од  други познати брендови. Во “OUTDOOR BRANDS“ има добри јакни во спортски, урбан, кежуал стил. Исто така има и јакни од највисок квалиете од најпознати амерички брендови за планинарењ и лов.С “OUTDOOR BRANDS“ се наоѓа на улица “Васко Каранѓелевски“ број 52 во зградата на “Декорпод“.