Press "Enter" to skip to content

Одложена конститутивната седница на Советот на Општина Битола за 14 часот

Иако беше најавено дека контритутиувната седница на Советот на Општина Битола ќе започне во 12 часот, и ќе се конституира Советот, мнозинството и Претседателот, до тоа не дојде бидејќи советниците од ВМРО-ДПМНЕ не се појавија во салата на Советот. 

Дека конститутивната  седницата е одложена соопштија стручните служби во Советот, по чекање од половина час.

Инаку во 12 часот во салта беа присутни советниците на СДСМ и Коалицијата, Поинаку, Левица, ЛДП и ДУИ.

More from ВестиMore posts in Вести »