Press "Enter" to skip to content

Првите честитки за Габи од Иван и активистите на “Поинаку“

По изгласувањето да биде нов претседател на Советот на Општина Битола, Габриела Илиевска, ги доби од својот колега од собраниските клупи, со кој заедно го поминаа минатиот 4 годишен мандат, Иван Чулакоски, кој и официјално го поднесе предлогот таа да биде нов претседател на Советот на Општина Битола.Потоа изборот и го честитаа активистите на “Поинаку“ кои за време на конституирањето на Советот и изборот на Илиевска за претседател беа во салата за седници на Советот.