Press "Enter" to skip to content

Хемиски пилинг во “Боди М“

Почетните знаци на стареење на кожата, површинските лузни од акни, флеки, проширени пори, огрубена кожа…

Со сите овие проблеми најефикасно се справуваат хемиските пилинзи.

На фотографијата евидентен пример имаме на одлични резултати на машка кожа, која како и женската буквално се трансформира во нова, здрава и убава кожа.

Овие пилинзи предизвикуваат регенерација, решавање на естетските проблеми и враќање на блескавоста и свежината на кожата.

Закажете хемиски пилинг во “БОДИ М“ на “Солунска“ бр. 284, или на телефон 047 242 298,  ние ќе се погрижиме да добиете нова кожа на вашето лице. 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »