Press "Enter" to skip to content

Наскоро… Вашата омилена храна достапна со еден клик!

Единствено преку www.kapri.com.mk 

Ни претставува чест и задоволство да ја најавиме нашата нова мултифункционална веб страна и платформа за онлајн нарачки. Преку истата, со неколку клика ќе успеете да направете резервација во хотелот, или да нарачaте храна за дома.

Следуваат 15% попуст само на ОНЛАЈН ресторански нарачки. Заштедете време и пари, а уживајте во нашите специјалитети!

Проектот е поддржан од Фондот за иноваци…