Press "Enter" to skip to content

Уживајте во гастрономска авантура во Градската кафеана на хотел “Епинал“

Вистинско место за љубителите на вкусна храна и квалитетно вино.

Секогаш подготени за да ги доловиве вкусовите кои ги очекувате од нас.

Градска кафеана на хотел “Епинал“ на Широк Сокак.

Направете резерцација: 047 224 777.

Се гледаме во Градска Кафеана !!!
More from КомерцијаMore posts in Комерција »