Press "Enter" to skip to content

Во бар “Манаки“ 10% попуст на цело мени + гратис достава

Јавете те се на телефон 047 212 121 во бар “Манаки“ кај поштата,

нарачајте со 10% попуст на цело мени,

со бесплатна достава.