Press "Enter" to skip to content

Обука за “СОФТВЕР ТЕСТЕР“, уписи во тек!

Уште 2 СЛОБОДНИ МЕСТА!

-Почеток: 01.12.2021

-Уписи на 078 391 978 или contact@javen.mk

-Времетраење: 4 месеци!

Софтвер тестер позицијата во еден тим е на исто рамниште со девелоперот. Оваа позиција емногу динамична и постојано со нови предизвици.

Привилегијата како тестер е голема, постојано сте вклучени во нови проекти а со тоа учите и нови работи.

Исто така, како софтвер тестер ја имате таа привилегија да го видите и користите производот први пред другите. 

https://javen-advertising.com/software-tester/