Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: утре-сабота и недела затворен патот за Трново, од 9 до 16 часот

Општина Битола ги известува граѓаните дека во деновите 27.11.2021 – сабота и 28.11.2021 – недела, патот за село Трново ќе биде затворен за сообраќај, во периодот од 09.00 до 16.00 часот, поради асфалтирање.