Press "Enter" to skip to content

 Snowprox S954 oд TOYO TIRES нуди безбедно сопирање и држење на влажни и снежни патишта

Главните иновации во шарата обезбедуваат безбедно и прецизно управување на возилото во типични зимски услови.

Посетете ја нашата продажно-сервисна мрежа и одберете од препорачаните модели за вашето возило.

Побарајте понуда за вашето возило на (02) 3095 777 и (02) 2774 144 или онлајн -> https://bit.ly/toyo-s954

За безбедно возење на снег “МОТОЦЕНТАР“ прв избор за гуми, лоциран на “Краварски пат“ од десна страна кога излегувате од Битола.