Press "Enter" to skip to content

“Боди М“ на првиот “Slow Wine Salon“ со линијата производи направени од вино

Во Битола се одржа првиот “Slow Wine Salon“ а на  истиот, водечкиот козметички центар “Боди М“ имаше шанса да ја претстави линијата производи направени од вино на словенската козметичка компанија “Афродита“, со поддршка на нивните соработници од “Samanthа“.

За сите оние заинтерсирани за оваа козметика, кои немаат можност да дојдат на настанот, во неделата што доаѓа “Боди М“ нуди промотивни цени на целата линија.Виното е уживање, виното е уметност…но виното е и убавина, порачуваат од “Боди М“.