Press "Enter" to skip to content

Скијачкиот клуб Пелистер врши упис на нови членови

Скијачкиот клуб Пелистер врши упис на нови членови со задолжително искуство во скијање.

Приоритет имаат децата родени во 2014, 2015 и 2016 година.

За повеќе инфомации слободно пишете ни фејсбук профилот на скијачкиот клуб Пелистер и на телефоните 070 404 333 и 075 414 341.

More from СпортMore posts in Спорт »