Press "Enter" to skip to content

Хотел “Епинал“ со магична приказна за претстојните Божикни и Новогодишни празници (фотогалерија)

Започна отчукувањето на часовникот, се ближат Божикните и Новогодишни празници, а хотел “Епинал“ веќе е уреден со декорации вклопени во магична приказна. Оваа приказна зимска и празнилна  доловена на уметнички начин.Прекрасно уредениот простор на градската кафеана, лоби барот на хотел “Епинал“ добија магичен допир на новогодишните празници.Празничниот амбиент ќе допринесе за убави моменти на дружење низ кафе шема, ручек или вечера со семејството, пријатели, деловни партнери…, а секако тука, во овој магичен амбиент ќе се направат и илјадници селфи фотографии.Исто така ќе биде прекрасно место за предновогодишни забави на кои ќе има многу изненедувања како изјавија од  хотел “Епинал“.„Како ќе ти помине Новогодишната ноќ така ќе ти тргне и ќе ти биде цела година!“ се пренесуваат мудрите верувања од порано, затоа хотел “Епинал“ најавуваат незаборавна вечер, ноќ многу изненадувања, новогодишно мени, специјалитети од големите мајстори на кујната на хотел “Епинал“, за среќна 2022 година.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »