Press "Enter" to skip to content

Изчезнат е 80 годишен битолчанец, на семејството му е потребна нашата помош!

Во последните 24 часа е исчезнат битолчанецот Ставре Спировски кој е на 80 годишна возраст, физички здрав, без дијагноза и терапија.

Последен пат е виден во населбата Горно Оризари.

Доколку имате било каква информација јавете се во полиција на 192 или на телефон 075 209 154.