Press "Enter" to skip to content

Во хотел “Епинал“ дочек на Новата 2022 година со Влатко Лозановски

Хотел “Епинал“ со големо задоволство ви го претставува Новогодишниот спектакл заедно со единствениот Влатко Лозаноски-Лозано.

Влезниците за единствениот Влатко Лозаноски-Лозано, се пуштени во продажба и можат да се набават во лобито на хотел Епинал, повеќе инфо и резервации на следните броеви 072 306 828 и 075 621 129.

Влез: 21 часот.

Заедно да ја дочекаме новата година и сите нови предизвици во неа.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »