Press "Enter" to skip to content

Во “ТИЕРС“ новогодишни декорации, лампиони, светилки, елки, лед светилки… (фотогалерија)

Празници се ближат. Совршено време за украсување. Во продавница “ТИЕРС“ најразновидни украси, светилки, елки, во различен стил и бои, лампиони… се што е потребно за вашиот дом.Трансформирајте го вашиот дом во зимска празнична магија.

Дали сакате да креирате празнична традиционална или модерна современа  сцена, сите декорации ќе ги пронајдете во продавница “ТИЕРС“.   Новогодишни елки во различна големина. Лед светилки во различна боја, должина.Ако сaкате совет,  љубезниот персонало од “ТИЕРС“ ќе  ви помогне.“ТИЕРС“ се наоѓа на булеварот “1-мај“ од десната страна на Драгор, под Црн Мост.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »