Press "Enter" to skip to content

Утре, сабота, дневно дружење во “Централ” кафе

Оваа сабота, повелете на првата дневна доза со DJ ACE MICE и Central Caffe кој ви подготвуваат доза позитивна енергија и љубов.

Не пропуштајте го ова дневно дружење.

Ве очекуваме во 12 часот.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »