Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: до 13 часот без вода улиците “Север-Југ“, “Нико Фундали“ и дел од “Партизанска“

Ве известуваме дека поради уличен дефект на главната водоводна цевка, прекинато водоснабдување имаат корисниците на улиците: “Север-Југ“, “Нико Фундали“ и дел од “Партизанска“.

Се предвидува прекинот да трае до 13 часот.

ЈКП “Водовод“ Битола