Press "Enter" to skip to content

6 причини поради кои ова е НАЈДОБРАТА кредитна услуга во Македонија!

Доколку сте овде само да дознаете за која кредитна услуга се работи, ќе ви одговориме на прашањето веднаш: станува збор за Kreddy брзите кредити.

Сите оние на кои од полза ќе ви бидат кредитните износи до 180.000 МКД, продолжете со читањето затоа што во прилог следат важни информации кои можат да ви го олеснат животот и при тоа дознајте повеќе за празничната специјална понуда „60 дена безгрижно со Kreddy“.

Ова се основните карактеристики на Kreddy кредитот кои треба да ги знаете:

1.Многу ниски провизии. Еден од најважните критериуми при одлуката за подигање кредит е прашањето околу постоењето на дополнителни трошоци и висината на каматите, а во случајот на Kreddy кредитот – условите кои ги добивате се неспоредливо најдобри. Со помош на брзиот кредитен калкулатор на www.kreddy.mk можете да ја пресметате месечната рата за посакуваниот износ и рокот на отплата. Прецизно и едноставно!

2. Земете ги парите сега, а истите почнете да ги враќате за 60 дена! Тоа значи максимално уживање во претстојните празници и во сè останато што доаѓа, без да се грижите за отплатата на првата рата. Оваа промоција важи за сите нови корисници кои ќе аплицираат до 10.01.2022.

3. Брзо и едноставно. За овој брз кредит аплицирате преку телефон или компјутер, на најбрз можен начин – со пополнување на краток формулар.

4. Парите ги добивате веднаш! Да, добро слушнавте. Веднаш штом ќе пристигне потврдата дека заемот ви е одобрен, можете да ги подигнете парите  и да ги користите како што сакате – затоа што ова е ненаменски кредит.

5. Потребна ви е само лична карта. Замена за тоа може да биде пасош. Значи еден документ и неколку кратки чекори. Kreddy е заем без стрес.

6. Исто така може да добиете кредит од Kreddy за рефинансирање на постоечките заеми, и да отплатувате само една месечна рата со значително помали трошоци кон Kreddy кредитот.

Во случај да ви е потребен помал заем за непланирани животни трошоци, во секое време на располагање ви стои и брзиот кредит на Forza до 30.000 МКД. За повеќе информации јавете се на 02/323-6666 или посетете ја веб-страницата на Forza: www.forza.mk

Не заборавајте на специјалната празнична промоција која трае само до 10.01.2022 година. Затоа аплицирајте за Kreddy кредитот со плаќање на првата рата за дури 60 дена!

За повеќе информации јавете се на 02/323-8888, контактирајте нѐ преку Viber на 071/430-586 или посетете ја веб-страницата на Kreddy: www.kreddy.mk.