Press "Enter" to skip to content

Во “Роса Вита“ Германски квалитет на додатоци во исхраната за поддршка на имунитетот “Tetesept“

Во периодите на зголемен ризик од инфекција, зајакнувањето на имунолошкиот систем е особено важно. Имунолошкиот систем на телото е важен за здравјето бидејќи има задача да го заштити телото од инфекции.

Одбранбениот комплекс “Immusan C 800“, 5 во 1 го поддржува имунолошкиот систем благодарение на избраните хранливи материи.

-800 мг витамин Ц
-10 мг цинк
-25 μg витамин Д3
-55 μg селен
-10 μg витамин Б12
Дозата на “Immusan C 800 5 во 1 е доволно висока за да се зема само еднаш дневно. Не содржат лактоза и глутен!

Посетете нè,  на влезот на Старата чаршија, наспроти “брза помош“. https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

More from КомерцијаMore posts in Комерција »