Press "Enter" to skip to content

“СН Сервис“ новогодишно ги украси влезните врати во колективните станбени згради (фотогалерија)

Станбениот управител и сервис за одржување на хигиена во станбени и деловни простории “СН Сервис“ им приреди новогодишно украсување на влезните врати во колективните станбени згради и пријатно ги изненади.Задоволството кај станарите е огромно, и нивните коментари се позитивни за тоа дека од нивната фирма Управител покрај квалитетната услуга што им ја овозможува придонесуваат за да се чувствуваат поубаво за претстојните празници.СН Сервис во 2022 година прославува 5 години од своето постоење. За таа цел од компанијата најавуваат изненадувања за сите нивни корисници на услуги.