Press "Enter" to skip to content

Во бар “Манаки“ утре “after work“, вечерни забави со “Калабалак“ и “Деспина“

Бар “Манаки“ утре продолжува со традиционалните “after work“ кои ги организира секој петок, а утре 17 декември гостите ќе ги забавува “Икс бенд“.

Утре вечер од 21,3о часот гостите ќе уживаат во музиката на групата “Калабалак“, а сабота со “Деспина“.

Резервации на телефон 047 212 121, а дозволен влез само со вакцинален цетрификат.