Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: поради дефект прекин на водоснабдувањето во “Карпош“ и на “Климент Охридски“

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните за два два дефекти на водоводната мрежа во Битола:

-Поради дефект на водоводната мрежа во населба “Карпош“ – “Кланица“, има прекин во водоснабдувањето. Екипите на ЈКП “Водовод“  Битола се на терен, и работат на побрза санација на дефектот

-Поради дефект на водоводната мрежа на ул.Климент Охридски, има прекин во водоснабдувањето. Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.