Press "Enter" to skip to content

Во слаткарници “ГТ“ торти, слатки, десерти со допир на празнична магија, дополнета со кафе (фотогалерија)

Во пресрет на Новогодишните и Божикни празници во кафе слаткарниците “ГТ“ во Битола, на Широк Сокак, кај “Веро“ и Камен мост, се е во празничен стил  и атмосфера. Во празнично уредениот простор каде ќе го почустрвувате мирисот  на ванила, чоколадо, цимет… несвесно, на повозрасните ќе им се вратат сеќавања на пријатни мигови од детсвото, а помладите ќе ги создаваат своите сеќавања. Покрај мирисот, вкусот сите слатки задоволства со допир на празнична и зимска магија, тука е и препознатливиот мирис и вкус на кафе, кој ќе го добието како еспресо, макијато, кафе лате, капучино, нес кафе…Од големиот избор на оригинално украсени торти и други слатки задоволства можете да изберете и подарете во претпразничните и празнични денови. Кафе слаткарниците “ГТ“ пријатно место  за кафе, чај и сладок десерт за претстојните празници.Кафе слаткарниците “ГТ“ со слатка бајка место  за кафе, чај и сладок десерт за претстојните празници, со тоа  избор на многу битолчани каде во пријатен амбиент ќе можат да поминуваат  време  со семејството, пријатели…

More from КомерцијаMore posts in Комерција »