Press "Enter" to skip to content

Во “Јавен адвертајзинг“ 20% попуст за уписи до 31 декември за наредните обуки

Уписи за Академии и обуки со почеток на 1 февруари 2022г!
20% ПОПУСТ ЗА УПИСИ ДО 31ВИ ДЕКЕМВРИ‼

Full Stack Програмирање
https://javen-advertising.com/full-stack-developer/

Веб Програмирање
https://javen-advertising.com/web-programiranje/

Графички дизајн
https://javen-advertising.com/graficki-dizajn/

 Дигитален маркетинг и SEO
https://javen-advertising.com/digitalen-marketing-seo/

Уписи и инфо на 078 391 978 или contact@javen.mk