Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: без вода улиците “Никола Тесла“ и “Маркс Енгелс“ нормализација околу 12 часот

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека поради уличен дефект на водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување се корисниците на улицата “Никола Тесла“ и улицата “Маркс и Енгелс“ во Битола.

Нормализирање во водоснабдувањето се очекува околу 12 часот во текот на денот.