Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: поради дефект прекин во водоснабдувањето до РЕК “Битола“, Д. Оризари, Трн и Карамани

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека денес, на ден 23 декември 2021 година поради дефект на водоводната мрежа, ќе има прекин на водоснабдување во РЕК “Битола“ и населените места: Долно Оризари, Трн и Карамани.

Нормализирање во водоснабдувањето се очекува после пладнe.