Press "Enter" to skip to content

Болница “Плодност“ низ видео материјал го презентира успехот постигнат за 10 години постоење (видеа)

Болница “Плодност“ од Битола е специјалистичка гинеколошко-акушерска приватна болница, основана од Прим. Д-р Таше Трпчевски, која постои веќе 10 години. По тој повод, јубилет, изработени се три виде преку кои и  статистички е презентиран успехот постигнат за 10 години постоење на болница “Плодност“.

Во првото кратко видео е прикажано одделенија кое работи во рамките на болницата, IVF одделение за хумана репродукција, во кое е претставен тимот на ембриолози на болницата “Плодност“ кои што работаат во AGF лабораторијата, каде се изведува биолошки порпомогнатото оплодување, кои пак велат дека за нивните резултати оставаат да кажат задоволните пациенти. 

Второто кратко видео е породувањето во вода кое единствено во болницата “Плодност“, кое е природно породување во вода.

Во третото кратко видео се потенцира дека 90 проценти од класичната хирургија тимот на “Плодност“ ја замени со лапараскопска хирургија.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »