Press "Enter" to skip to content

Општина Битола преку Црвен крст ќе подели новогодишни пакетчиња за деца од ранливите категории

Со желби за добро здравје и радост во Новата година, Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, по повод претстојните празници, денеска подари новогодишни пакетчиња на Општинската организација на Црвен крст.

Новогодишните пакетчиња ќе бидат поделени согласно евиденцијата на Црвениот крст, на деца со ретки болести и деца од социјално ранливи семејства.

More from ВестиMore posts in Вести »