Press "Enter" to skip to content

Нова екипа на нова ноќна авантура во Библиотеката (фото)

Предновогодишната забава во Библиотека во Битола продолжуваат, а децата се тие кои веруваат и се радуваат на магичноста што го карактеризираат овој период.Затоа во НУУБ „Св. Климент Охридски“-Битола, се реализираше уште една волшебна работилница.Волшепствата од приказните за Дедо Мраз, за самовилите и принцезите од книгите, многу игра и забава која им ја приреди Весела Богдановиќ, направи овие дечиња да уживаат во магијата и убавината на приказните.

More from КултураMore posts in Култура »