Press "Enter" to skip to content

Дочек на Новата година во хотел “Капри“

Повелете заедно да го заокружиме крајот на оваа година во добро друштво и расположение и да наздравиме со желби за подобра 2022.

Забавата продолжува и на 1-ви Јануари!
 
Резервации: 047 256 500 и 078 269 071.
More from КомерцијаMore posts in Комерција »